Witam :)

Moderator: Bea

Post Reply
Bea
domownik

Witam :)

Post by Bea »

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku .Dobrze jednak zanim się ruszy nogą przygotować plecak ;) . Jeśli na tym etapie zastanawiacie się nad tym jaką zabrać w podróż książkę - to miejsce jest dla Was :) .
Z powyższego widać ,co mnie najmocniej "kręci" : podróże + książki . Może nie powinnam głośno się przyznawać ,ale są to w przeważnie książki dla dzieci . "Niepoważne ",ale jakże ważne !

Potrzebuję trochę czasu ,by zainstalować wirtualne regały biblioteczne ,ale liczę na Waszą pomoc :) ,wiem ,że specjalistów od literatury jest tu dużo :)))) .
Zapraszam :)
jola
zorga domowa

Post by jola »

półka z książkami - świetny pomysł, tym bardziej, ze forum przewiduje opcję wklejenia zdjęcia bezpośrednio do postu
będą sie mogły okładki pysznie prezentować:)

już się cieszę na te podróże z książką:))
Image
Bea
domownik

Post by Bea »

Zostawiam kącik na dwa tygodnie i ruszam na głuchą wieś ,ale mam nadzieję ,że będziecie pisać i dzielić się wakacyjnymi lekturami .
Przyłożę się sama do pisania po powrocie i po przeprowadzce :)
agnieszka_azj
domownik

Post by agnieszka_azj »

Bea wrote:Przyłożę się sama do pisania po powrocie i po przeprowadzce :)
:shock: Czyżbyście wreszcie zmierzali w naszym kierunku ? Zosia już straciła nadzieję na Sarę.
Agnieszka, mama Ani, Zosi i Julki
"Mały pokój z książkami" czyli o dobrych książkach dla dzieci nie tylko dla dzieci: http://poczytajmi.blox.pl/html
jola
zorga domowa

Post by jola »

Bea, szerokiej drogi, dobrego odpoczynku i spokojnej (na ile się da) przeprowadzki
Image
Bea
domownik

Post by Bea »

Agnieszko ,bliżej nam teraz na Wawel-mamy piękny widok z okna kuchennego :) .Zapraszamy więc na rolki po bulwarach !

Przyznaję ,że częściej mą głowę zaprząta urządzanie mieszkania- na szczęście mogę sobie pozwolić na wyżywanie się twórcze w tej ukochanej,obok książek ,dziedzinie .
Ale najmłodszy już zasnął ,więc lecę do chłopaków ,bo "chcą Muminy !!!"
agnieszka_azj
domownik

Post by agnieszka_azj »

Chętnie, chętnie, ale na razie ugrzęźliśmy w środku remontu :cry: Może wiosną, albo nawet zimą (ale wtedy beż rolek :wink: )
Agnieszka, mama Ani, Zosi i Julki
"Mały pokój z książkami" czyli o dobrych książkach dla dzieci nie tylko dla dzieci: http://poczytajmi.blox.pl/html
Post Reply