Ciekawe -poczytaj.
Będzie tego 200 tomów ujawnianych systematycznie.
Teraz pierwsze 30 ujawnili.
Wielka Brytania ujawnia przypadki "ufologiczne"
Moderator: dudi
-
Isia
- z bukowego domu:)
A ja też kiedyś widziałam coś dziwnego.Przed maturą wyszłam na siusiu z psem około 1 w nocy(przerwa w kuciu) przed nasz dom.Uliczka cicha,światła w ramach oszczędności wyłączone i nagle dziwny dźwięk - a potem światło na niebie.Myślałam na początku,że samolot,bo mieszkałam blisko lotniska,ale to zawisło nieruchomo.Duży krąg światła i skrzypiący dźwięk.Stałam i patrzyłam do momentu,kiedy mój dzielny pies kitę podwinął i zwiał.No to ja za nim - biedak ze dwie godziny pod łóżkiem przesiedział trzęsąc się ze strachu,a bojowy zwykle był.Do tej pory nie wiem,co tak psinę wystraszyło?Czyżby UFO? 
-
mio
- domownik
-
Isia
- z bukowego domu:)
-
zuska_
- chochlik domowy
wiecie do tej pory załuje,że nie zdążyłam zrobic zdjęć na szkolnym boisku.zwróciła mi na to pani mojego dziecka.a były tam sobie kręgi.takie dziwne,bo to snieg swiezutki,nie tknęty ludzka stopa a kęgi takie jak przy rzuceniu kamienia w wodę.największy miał średnicę ok.30 metrów.i to bylo dziwne ,ze np.w miejscu gdzie rosło drzewo krąg przechodził sobie dalej tak jak gdyby to wcale nie była przeszkoda.a widac to bylo tylko z wysoka,z parteru nie.
następnego dnia już były zadeptane i częściowo roztopione,bo padał deszcz ale jeszcze się trzymaly.
do tej pory nie wiem czym to moglo byc spowodowane.jakies niewielkie wstrząsy sejsmiczne,jakieś promieniowanie....a moze i UFO?
następnego dnia już były zadeptane i częściowo roztopione,bo padał deszcz ale jeszcze się trzymaly.
do tej pory nie wiem czym to moglo byc spowodowane.jakies niewielkie wstrząsy sejsmiczne,jakieś promieniowanie....a moze i UFO?