Podfora: ORG i Aktywiści

Moderator: argento1967

ODPOWIEDZ
admin
monika & jola
Kontakt:

Podfora: ORG i Aktywiści

Post autor: admin »

Wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: założyłam nowe podforum .org, na którym będzie można swobodnie dyskutować o wydarzeniach na forum wielodzietni.org, nie irytując części Użytkowników ;-)

Dostęp do tego forum jest uznaniowy - tzn każda z osób, która sobie tego życzy, może poprosić o przyznanie dostępu. Pozostali nie będą tego podforum widzieli.

Przyznałam dostęp części osób najaktywniejszych w dyskusjach i jednemu cichemu ;), jeśli ktoś jeszcze życzy sobie mieć tam dostęp lub kogoś pominęłam (z góry przepraszam) - bardzo prosze do info do Moniki lub Joli ;) Oczywiście jeśli ktoś z grupy, której przyznałam dostęp nie chce go mieć, tez prosimy o info.

Przerzucę na nowe forum dyskusje okołoorgowe - niech to będzie w jednym miejscu

Wszelkie uwagi i propozycje mile widziane.
jola
zorga domowa
Kontakt:

Post autor: jola »

powyższa wiadomośc była od Moniki

-------------
Moja wiadomość

jako admin tego forum został mi zamknięty dostęp do forum wielodzietni.org. Moim celem jest tworzenie środowiska, nasze forum jest otwarte na wszelkie opcje wielodzietnych i sympatyków. Wszelkie zaproszenia, które są wysyłane, oraz linki,które są zamieszczane mają na celu podzielenie się miejscem i otwarcie go dla osób mających chęci go współtworzyć.
Wszystkie osoby, które weszły tutaj przez forum org, a takze przez każde inne miejsce są tutaj mile widziane.

Tworzenie środowiska na bazie wspólnoty jaką może stanowić duża rodzina (i sympatia do niej) jest głównym i nadrzędnym celem tego miejsca.
Obrazek
admin
monika & jola
Kontakt:

Re: Podfora: ORG i Aktywiści

Post autor: admin »

oprócz podforum ORG, funkcjonuje także podforum Aktywiści.
Z uwagi na to, że dużo osób tylko rejestruje się, na forum wydzielony jest dział widocznych dla tych, którzy maja już kilka postów na koncie (te kilka to około 50). Wejście do działu otwiera możliwośc bardziej prywatnego pisania i poznania się z uczestnikami forum.
ODPOWIEDZ