Dziecioroby do roboty! Precz z socjalem!
Moderator: dudi
Dziecioroby do roboty! Precz z socjalem!
Należy zlikwidować wszelkie zasiłki i głodem zmusić bydło rozpłodowe do podjęcia pracy. Ja nie mam zamiaru ich utrzymywać! Mają zdrowie do picia ,ale nie do pracy .Szlag mnie trafia jak widzę wielodzietnych nygusów prezentujących roszczeniową postawę. Ich jedynym osiągnięciem w życiu jest spłodzenie bachora. Żyją z moich podatków! Od rana wiszą na klamce opieki społecznej. Mieszkają w mieszkaniach socjalnych opłacanych przez państwo, czyli nas. Ich dzieci jeżdżą na darmowe kolonie z MOPS-u ,jedzą bezpłatne obiady w szkole ,dostają za darmo paczki świąteczne ,podręczniki ,bilety do kina ,korzystają z wszelkich ulg ,dofinansowania ,zapomogi ,rodzinnego, zasiłków ,becikowego, dodatków itp. Ich podstawową rozrywką jest prokreacja. To wszystko finansowane jest z naszych podatków. Sami niech zarabiają na swoją "wesołą gromadkę". Wara od moich składek ,nie życzę sobie utrzymywania z moich pieniędzy patologii. Gdzie dużo dzieci tam bieda i bandytyzm. Z tych dzieci nie będzie podatników i nie będą pracować na moją emeryturę. Zaczną się rozmnażać w wieku kilkunastu lat nie kończąc szkół i nie zdobywając zawodu. Wyrośnie kolejne pokolenie bezrobotnych leni na zasiłkach . Prawo pomocy społecznej mają w małym palcu. Wiedzą jakie dokumenty złożyć ,gdzie i do kiedy. Te dzieci od kołyski nauczone są żebractwa. Prowadzą pasożytniczy tryb życia i mają wrodzone skłonności do nieróbstwa. Będą żyć z funduszu alimentacyjnego i MOPS-u. Będą kulą u nogi dla społeczeństwa. Mamy cztery miliony bezrobotnych ,są to przeważnie osoby z wyżu demograficznego. Nie potrzebujemy więcej dzieci. Jest nas za dużo. Jest obecnie więcej ludzi niż miejsc pracy. Nie ma nawet wolnych miejsc w przedszkolach. Nie róbmy z Polski drugich Chin. Nie mam zamiaru utrzymywać ze swoich podatków cudzych bachorów i płacić za czyjeś fantazje rozrodcze! Pomoc patologii to pieniądze wyrzucone w błoto ,tylko ich rozleniwia i zabija chęć podejmowania pracy. Wszystko co dostaną i tak wydadzą na papieroski i alkohol. Niech rozmnażają się ludzie inteligentni ,na poziomie i z kasą ,a nie margines społeczny. Całe życie musimy do czegoś dokładać. Jak nie do górników ,hutników ,stoczniowców to do rodzin z gromadą bachorów! Mam tego dość!
-
- samurajka
Re: Dziecioroby do roboty! Precz z socjalem!
do zbanowania
...sens w ogóle nie wchodzi w grę.Ja nie mam sensu, Ty nie masz sensu, żaden jedzenia kęs nie ma sensu.
Gry są bez sensu, sny są bez sensu, nawet- niestety- sens nie ma sensu…
- kasia72
- Generalissimus domownikuss
Uprasza się o grzeczne wyproszenie"sfrustrowanego siusiaka"
Gdy na nic nie liczymy, niczego nie będziemy żałować - odnajdziemy satysfakcję w tym, co otrzymamy. Będziemy szczęśliwi.
Jeśli macie ochotę płacic na utrzymanie bezrobotnych dzieciorobów to sami zakwaterujcie sobie taką katolicką rodzinkę 2+8 u siebie w domu i ją utrzymujcie. Nie z publicznych pieniędzy!
-
- samurajka
eh, te nastolatki, nie mają co robić, nudzą się...
fallusiku malutki, idź wyładowywac swoja burze hormonalna na jakies inne forum
fallusiku malutki, idź wyładowywac swoja burze hormonalna na jakies inne forum
...sens w ogóle nie wchodzi w grę.Ja nie mam sensu, Ty nie masz sensu, żaden jedzenia kęs nie ma sensu.
-
- od zawsze z Argentyną!!!
Przecież to ten sam debil co na orgu pisał jako Józef11...
Fallus nie jedno ma imię...
Fallus nie jedno ma imię...
życie...
-
- monika & jola
tak brzydkie, że aż ładne;)
poleży sobie w zsypie
w sumie lenka też nie pisze, a do je ogłoszenia przyczepił się falusik, więc i to ląduje w zsypie
poleży sobie w zsypie
w sumie lenka też nie pisze, a do je ogłoszenia przyczepił się falusik, więc i to ląduje w zsypie
- Q-mamma
- epikurejka w rozpaczy
"sfrustrowanego siusiaka" Kasiu jak fajnie to ujęłaś :)
Wronka/02/Misiek /98/ Wojtek/91/Jano/89/