Tak czy nie? znalazłem w necie takie coś i faktycznie jak się tak dobrze przyjrzeć to zaczyna to mieć sens.
"Moi mili, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co się dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra (Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki". "Ja się tego boję bardziej niż większość z was bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie że setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jadą tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie, że ludzie wychowani na bliskim wschodzie i w Azji dostosują się do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem europejskim muzułmaninem , religia jest moją prywatną drogą czczenia Boga, a nie stylem życia czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem Europejczykiem, a wszystkie izmy zostawiam w domu. Boje się ich, ponieważ oni narzucą nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani. Matematyka nie kłamie: każdy z samotnych ma pozostawioną gdzieś rodzinę, która korzystając z prawa UE ściągnie tutaj prędzej czy później, więc liczbę imigrantów należy już teraz pomnożyć razy 3 lub 4, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to 3 dzieci w górę, więc jeśli teraz mamy milion muzułmańskich małżeństw w Europie to za 20 lat będzie ich 3 razy więcej, optymistycznie licząc". "Jeszcze jedna rzecz która mi się rzuca w oczy: ci uchodźcy twierdza ze za przejazd o europy muszą płacić po kilka tysięcy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi którzy wszystko stracili, maja takie pieniądze? Ja nie mam złudzeń ze jest to zaplanowana, gigantyczna akcja kolonizacji Europy" Rządzący Europą wykopali swoim Narodom grób !
Co wy o tym myślicie?
Imigracja czy inwazja
- ZIBI
- sztabowiec z zapleczem kuchennym :-)
Imigracja czy inwazja
Komu dzwonią temu dzwonią
Mnie nie dzwoni żaden dzwon
-
- domownik
Re: Imigracja czy inwazja
ale ktoś przyjeżdża do Polski?
- ZIBI
- sztabowiec z zapleczem kuchennym :-)
Re: Imigracja czy inwazja
Tu nie chodzi o Polskę ale o całość Europy.
W Polsce może tego nie widać ale w Warszawie liczba muzułmanów wzrosła.
Muzułmański Związek Religijny w Rzeczypospolitej Polskiej nie jest już jedynym związkiem.
Powstało wiele innych związków i organizacji.
W Polsce może tego nie widać ale w Warszawie liczba muzułmanów wzrosła.
Muzułmański Związek Religijny w Rzeczypospolitej Polskiej nie jest już jedynym związkiem.
Powstało wiele innych związków i organizacji.
Komu dzwonią temu dzwonią