zaglądam tutaj raz na pół roku jak mi się przypomni - i jestem pod wrażeniem wielkiej cierpliwości, systematyczności i wytrwałości Zibiego, który latami wkleja tu regularnie czytania w okienku duchowym.... Zibi - szacunek wielki!
niewielu już pamieta o tym forum, które było ważnym miejscem swego czasu...szczerze, to czasami czuję brak -tamtych rozmów, tamtych relacji - to był dobry czas
w każdym razie:pozdrowionka!
ZIBI szacun!
Moderator: Anka
- dudi
- ptak paradoksalny
- ZIBI
- sztabowiec z zapleczem kuchennym :-)
Re: ZIBI szacun!
Wielkie dzięki Dudi.
Tak sobie sam gospodarze.
Tak sobie sam gospodarze.
Komu dzwonią temu dzwonią
Mnie nie dzwoni żaden dzwon
-
- naczelny amerykanista
Pozdrawiam i ja, Gospodarzu!
A co tam u was słychać?
U nas OK, choróbska na razie skutecznie leczone, czyli pod kontrolą, mąż wciąż pracuje, wnuki rosną.
W związku z pandemią mam pełne ręce roboty z trójką polskich wnucząt - rodzice muszą pracować,
a wyjazdy wakacyjne odwołane.
Wszyscy - najbardziej dzieci - czekamy na wrzesień, na otwarcie szkoły, przedszkola.
Do czego to doszło, dzieci tęsknią za szkołą!
A co tam u was słychać?
U nas OK, choróbska na razie skutecznie leczone, czyli pod kontrolą, mąż wciąż pracuje, wnuki rosną.
W związku z pandemią mam pełne ręce roboty z trójką polskich wnucząt - rodzice muszą pracować,
a wyjazdy wakacyjne odwołane.
Wszyscy - najbardziej dzieci - czekamy na wrzesień, na otwarcie szkoły, przedszkola.
Do czego to doszło, dzieci tęsknią za szkołą!
- ZIBI
Źle się działo. Pierwsze półrocze było tragiczne.
W marcu zmarła Mama, w czerwcu Tata.
Reszta się trzyma.
W marcu zmarła Mama, w czerwcu Tata.
Reszta się trzyma.
-
- naczelny amerykanista
Zibi, przyjmij wyrazy współczucia.
Gdy odchodzą rodzice, człowiek nagle czuje się taki ...stary.
Niech odpoczywają w pokoju!
Gdy odchodzą rodzice, człowiek nagle czuje się taki ...stary.
Niech odpoczywają w pokoju!
- Q-mamma
- epikurejka w rozpaczy
Jestem i ja. Wnuki rosną już trójka. ( 10 miesiecy Zuzi, 2 lata Zosia i 4 lata Kubuś) . Najmłodsze moje dziecię, różowa i dzika Wronka właśnie skończyła 18 lat i jest nader przyjemnym człowiekiem :)
MMŻ już emeryt, wiec pocziwa, a ja pobruszę, jak Pan Bóg da, jeszcze z 5 lat i wtedy będę mogła więcej czasu spędzać z wnukami. Ten rok i trudny i smutny, ale nie byle jaki . Trzymamy się.
Doszły mnie wieści o śmierci Argento-Jarka Łupińskiego-niegdyś dobrej duszy tego towarzystwa. Brakuje mi tego miejsca i dawnego klimatu, zanim postanowiliśmy się bardziej dzielić niż łączyć. Pozdrawiam, jeśli tu ktoś się zaplącze.
MMŻ już emeryt, wiec pocziwa, a ja pobruszę, jak Pan Bóg da, jeszcze z 5 lat i wtedy będę mogła więcej czasu spędzać z wnukami. Ten rok i trudny i smutny, ale nie byle jaki . Trzymamy się.
Doszły mnie wieści o śmierci Argento-Jarka Łupińskiego-niegdyś dobrej duszy tego towarzystwa. Brakuje mi tego miejsca i dawnego klimatu, zanim postanowiliśmy się bardziej dzielić niż łączyć. Pozdrawiam, jeśli tu ktoś się zaplącze.
Wronka/02/Misiek /98/ Wojtek/91/Jano/89/
- ZIBI
Młody był, ledwo 53 lata. iii
"Nie czas jest nam dany, ale chwila. Naszym zadaniem jest uczynić z tej chwili czas"
"Nie czas jest nam dany, ale chwila. Naszym zadaniem jest uczynić z tej chwili czas"