DZIEń 0
Wybieram zmodyfikowaną dietę życia/na podobieństwo diety Diamondów przystosowaną do naszych warunków przez Maję Błaszczyszyn/.
Ogólne zasady:
Jako , ze mam teraz wakacje pierwszy posiłek zjem w południe /jeśli sie wstaje wcześnie, to pierwszy posiłek o godz. 10/
Nie mieszać białka zwierzęcego/mięso, drób,ryby, jajka,mleko i jego pzretwory/ z węglowodanami/chleb,kasze, makarony,ziemniaki , ryż/
Do południa tylko soki naturalne i owoce/oczyszczanie odtruwanie /na początku oczyszczający sie organizm będzie reagował wiadomo jak i wtedy muszę być blisko wiadomo czego,po 10 dniach powinnam odczuć przypływ energii /.
Czas i rodzaj posiłków:
Do 12:00Tylko soki, świeże owoce czy lekkie sałatki ze świeżych owoców
12:00sok ze świeżych warzyw albo herbatka owocowa czy ziołowa
zupa
dowolna sałatka z kaszą ryżem, pieczywem czy ziemniakami
14:00 np. ziemniaki z sałatką polane nawet masełkiem , może być bukiet z jarzyn
albo mięsiwo pieczone z kalafiorem , buraczkami czy fasolka szparagową itp. +surówka sałata czy co tam lubimy /wymieszane wg zasady powyżej/
Ruch
Nic na siłę -po 10 dniach będzie sie chciało ruszać :) bo przyjdzie uczucie lekkości.
Życzcie mi powodzenia. Jutro odpalam . Dziś trochę sobie nagromadzę produktów i wymyśle posiłki na pierwsze 10 dni.
mam sporą motywacje bo MMŻ wyjechał na 2 tygodnie , to chciąłbym , zeby wyrzekł magiczne WOW!!!