witam z wrocka
Moderator: argento1967
-
- domownik
- Kontakt:
witam z wrocka
witam wszystkich, jestem 38 letnią wrocławianką , mamą 18 Paulinki, 7 letniej Pameli, 4 letniego Patryka oraz dzidziucha w brzuchu 13 hbd, piszę i podglądam życie wielodzietnych z wyboru, na to forum zaciągnęła mnie jola5.po
lubię się dużo ruszać /zazwyczaj rolki i siłownia , do tego regularne bieganie / a teraz uprawiam basen z dziećmi /są 3 opiekunki na basenie, więc i ja sama mam szanse popływać/ oraz jogę, roznosi mnie energia i lubię poznawać nowych ludzi
od 16 lat nie jem mięsa z nogami /czyli ryby owszem/, znam się i mam dużą wiedze nt suplementacji i właściwego odżywiania, mój mąż to rowerowiec, więć zcasami jeżdżę mu kibiocować w maratoanch...moim marzeniem jest przebiec maraton, pojechać do disneyworld na Florydzie i żyć na luzie bez pośpiechu i gonitwy,ostatnio dotarło do mnie , że moim największym powołaniem jest bycie mamą, Kasia
lubię się dużo ruszać /zazwyczaj rolki i siłownia , do tego regularne bieganie / a teraz uprawiam basen z dziećmi /są 3 opiekunki na basenie, więc i ja sama mam szanse popływać/ oraz jogę, roznosi mnie energia i lubię poznawać nowych ludzi
od 16 lat nie jem mięsa z nogami /czyli ryby owszem/, znam się i mam dużą wiedze nt suplementacji i właściwego odżywiania, mój mąż to rowerowiec, więć zcasami jeżdżę mu kibiocować w maratoanch...moim marzeniem jest przebiec maraton, pojechać do disneyworld na Florydzie i żyć na luzie bez pośpiechu i gonitwy,ostatnio dotarło do mnie , że moim największym powołaniem jest bycie mamą, Kasia
- Q-mamma
- epikurejka w rozpaczy
- Kontakt:
-
- Generalissimus domownikuss
- Kontakt:
-
- zorga domowa
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- chwilka
- Kontakt:
-
- chochlik domowy
- Kontakt:
to my Cię tu http://www.wielodzietni.net/viewtopic.php?p=28982#28982
witamy a Ty sie nam chowasz gdzieś po katkach...
witamy a Ty sie nam chowasz gdzieś po katkach...

-
- domownik
- Kontakt:
- Anka
- Kontakt:
-
- domownik
- Kontakt:
-
- domownik
- Kontakt:
- Małgorzata32
- Kontakt:
- Anka
- Kontakt:
On na razie biega sobie tak zupełnie rekracyjnie, nie ma ułożonego żadnego planu - stara się biegać 4 razy w tyg o 5 - 6 km, więc miesięcznie to też wychodzi ok. 80. Może w przyszłym roku zdecyduje się przygotowywać do maratonu, a przynajmniej do połówki. Tyle, że to trzeba by zmienić tryb życia. My bardzo późno chodzimy spać, niestety w weekendy lubimy wyjść gdzieś wieczorem na miasto, no i coś tam się też czasami wypije, a wiadomo, jak alkohol działa na syntezację wody. Odpowiednia dieta i takie tam, no ale z drugiej strony może warto przez te 4 - 6 mies się poświęcić dla póxniejszej satysfakcji, że się przebiegło. Ja na razie staram się zmusić, żeby biegać min 3 razy w tyg po 5 km. Jak by udało mi się osiągnąc 4 razy, to byłabym szczęśliwa, a na maratonie szczególnie mi nie zależy.mamapa pisze:Aniu, a ile Twój mąż biega tygodniowo? ja miałm 3 treningi i zliczałam
miesięcznie ok 80 km, wszystko po to by się porządnie przygotować do 5 km startu jesiennego, Kasia