witam z wrocka

Moderator: argento1967

ODPOWIEDZ
mamapa
domownik
Kontakt:

witam z wrocka

Post autor: mamapa »

witam wszystkich, jestem 38 letnią wrocławianką , mamą 18 Paulinki, 7 letniej Pameli, 4 letniego Patryka oraz dzidziucha w brzuchu 13 hbd, piszę i podglądam życie wielodzietnych z wyboru, na to forum zaciągnęła mnie jola5.po
lubię się dużo ruszać /zazwyczaj rolki i siłownia , do tego regularne bieganie / a teraz uprawiam basen z dziećmi /są 3 opiekunki na basenie, więc i ja sama mam szanse popływać/ oraz jogę, roznosi mnie energia i lubię poznawać nowych ludzi
od 16 lat nie jem mięsa z nogami /czyli ryby owszem/, znam się i mam dużą wiedze nt suplementacji i właściwego odżywiania, mój mąż to rowerowiec, więć zcasami jeżdżę mu kibiocować w maratoanch...moim marzeniem jest przebiec maraton, pojechać do disneyworld na Florydzie i żyć na luzie bez pośpiechu i gonitwy,ostatnio dotarło do mnie , że moim największym powołaniem jest bycie mamą, Kasia
Awatar użytkownika
Q-mamma
epikurejka w rozpaczy
Kontakt:

Post autor: Q-mamma »

witaj kolejna Kasiu:)
Wronka/02/Misiek /98/ Wojtek/91/Jano/89/ Obrazek
oktawa
Generalissimus domownikuss
Kontakt:

Post autor: oktawa »

i kolejna wrocławianko :grin:
jola
zorga domowa
Kontakt:

Post autor: jola »

znamy się z Kasią, faktycznie to bardzo energiczna osóbka :grin: z tym maratonem to ona nie przesadza

witaj Kasiu:)
Obrazek
agnieszka
Kontakt:

Post autor: agnieszka »

witaj,witaj Katarzyno
ojej,az sie zamachalam czytaniem Twojego postu tyle ruchu naraz :lol:
witaj nastepny brzuszku,duzy buziak dla brzuszka i glaskanko ;-)
Awatar użytkownika
chwilka
Kontakt:

Post autor: chwilka »

Witaj Kasiu,
Bardzo się cieszę, że jesteś z Wrocka.
Muszę Ci zdradzić, że również moim marzeniem jest przebiec maraton, ale baaaardzo się zapuściłam w treningach.
Mama Marysi (1997), Bartka (1999), Mikołaja (2005), Daniela (2007) i Sary (2013)
zuska_
chochlik domowy
Kontakt:

Post autor: zuska_ »

to my Cię tu http://www.wielodzietni.net/viewtopic.php?p=28982#28982
witamy a Ty sie nam chowasz gdzieś po katkach... :cry:
mamapa
domownik
Kontakt:

dzięki za miłe przywitanie, nie jestem jeszcze biegła w tym forum i gdyby nie ten link to nic bym nie wiedziałą, że gdzież tam post dla mnie, ha ha
ciąża działa na mnie wszesnoporannie, czyli pobudka o 5 lub 3 rano to normalka, więc nadrobię poszukiwania, Kasia
Awatar użytkownika
Anka
Kontakt:

Post autor: Anka »

Witaj mamapo.
Mój mąz tez planuje przebiec maraton, ja na razie myślę, żeby w ogóle na nowo zacząć biegać - w tym tygodniu udało mi sie 2 razy zmobilizować, ale mam nadzieję, że będzie co raz lepiej.
mamapa
domownik
Kontakt:

Aniu, a ile Twój mąż biega tygodniowo? ja miałm 3 treningi i zliczałam
miesięcznie ok 80 km, wszystko po to by się porządnie przygotować do 5 km startu jesiennego, Kasia
ala71
domownik
Kontakt:

Post autor: ala71 »

Hej mamapo
Widze, że mamy dzieci mniej wiecej w tym samym wieku i jestesmy w tym samym wieku :mrgreen: ;-)
Marek-marzec 1968
Ala- grudzień 1971

Oleńka-luty 1993
Krzyś-czerwiec 2003
Kubuś-październik 2005
Michałek-maj 2008
Mateuszek-czwerwiec 2009
Awatar użytkownika
Małgorzata32
Kontakt:

Post autor: Małgorzata32 »

Witaj Kasiu!
Marika

Post autor: Marika »

Witaj serdecznie :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Anka
Kontakt:

Post autor: Anka »

mamapa pisze:Aniu, a ile Twój mąż biega tygodniowo? ja miałm 3 treningi i zliczałam
miesięcznie ok 80 km, wszystko po to by się porządnie przygotować do 5 km startu jesiennego, Kasia
On na razie biega sobie tak zupełnie rekracyjnie, nie ma ułożonego żadnego planu - stara się biegać 4 razy w tyg o 5 - 6 km, więc miesięcznie to też wychodzi ok. 80. Może w przyszłym roku zdecyduje się przygotowywać do maratonu, a przynajmniej do połówki. Tyle, że to trzeba by zmienić tryb życia. My bardzo późno chodzimy spać, niestety w weekendy lubimy wyjść gdzieś wieczorem na miasto, no i coś tam się też czasami wypije, a wiadomo, jak alkohol działa na syntezację wody. Odpowiednia dieta i takie tam, no ale z drugiej strony może warto przez te 4 - 6 mies się poświęcić dla póxniejszej satysfakcji, że się przebiegło. Ja na razie staram się zmusić, żeby biegać min 3 razy w tyg po 5 km. Jak by udało mi się osiągnąc 4 razy, to byłabym szczęśliwa, a na maratonie szczególnie mi nie zależy.
ODPOWIEDZ