Aslom o wymieszaniu forumowych krwi

Moderator: argento1967

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aslom
domownik
Kontakt:

Aslom o wymieszaniu forumowych krwi

Post autor: aslom »

Być może dlatego, że niezamierzona wyszło bardzo naturalnie :grin: gratuluję :-) Słyszałem już o tym Internecie na końcu domu, mówili w RJ :grin: Ja jestem często na takim forum zamkniętym zatoka xPiotra, xPiotr rozdaje przepustki...jest tam z 500 osób ponad... Czuję, że przydałoby się "wymieszanie krwi", tam jest dużo osób układających sobie jeszcze sprawy małżeńskie, a tu doświadczeni wyjadacze, wasze doświadczenie byłoby tam w niektórych sprawach na wagę złota :-)
Ostatnio zmieniony 04 cze 2008, 09:02 przez aslom, łącznie zmieniany 1 raz.
jola
zorga domowa
Kontakt:

Post autor: jola »

yes, yes, yes
Obrazek
jola
zorga domowa
Kontakt:

chętnie się wymieszamy, my otwarci ludzie:)
jak chcesz Piotra poreklamować, to zamieść jako stronę na profilu, albo w sygnaturce. No i my chętnie przyjmiemy Piotrowców tutaj, zaopiekujemy się, rad poudzielamy, rad ci u nas pod dostatkiem;)
Obrazek
Awatar użytkownika
aslom
domownik
Kontakt:

Piotr się sam już dobrze reklamuje, katechizm poręczny xPiotr czyli Ks. Piotr Pawlukiewicz, ma gadane Ten x :grin:

http://www.sielskiefale.pl/?a_id=28&mid=34

Napiszę na Zatoce o Was Wielodzietnych, postaram się tak naturalnie jak było w RJ, ale nie ręczę za moje zdolności…
jola
zorga domowa
Kontakt:

oo super:)

my mamy też okienko duchowe:), tak swoją drogą to szukałam swego czasu księdza jakiegoś, coby nam niektóre zawiłości pomógł rozjaśnić i poduszpasterzował, ale na razie bez skutku
Obrazek
jola
zorga domowa
Kontakt:

Napiszę na Zatoce o Was Wielodzietnych, postaram się tak naturalnie jak było w RJ, ale nie ręczę za moje zdolności…
było naturalnie, bo: dziecko nadawało, pies szczekał i wróciła akurat ze szkoły najstarsza i dopytywała się gorączkowo: co się stało, co się stało??:)
Obrazek
jola
zorga domowa
Kontakt:

oo, jak ciekawie, to wrzućcie koniecznie na duchowe lineczek plisek
Obrazek
Awatar użytkownika
aslom
domownik
Kontakt:

było naturalnie, bo: dziecko nadawało, pies szczekał i wróciła akurat ze szkoły najstarsza i dopytywała się gorączkowo: co się stało, co się stało??:)
sama natura :grin: ;-)

Wyślę jutro instrukcję jak załapać się na Zatokę, już tam dałem informację o Wielodzietnych ;-)
zuska_
chochlik domowy
Kontakt:

Post autor: zuska_ »

jestem fanką ks.Pawlukiewicza!!!!
nie zliczę ile razy musiałam sie puknąc w czółko ,kiedy docierał do nie sens tego co mówi .
Awatar użytkownika
aslom
domownik
Kontakt:

Napisze więc jak dostać się na Zatokę, zastrzegam jednak, że wymaga to nieco zachodu, bo bramy Zatoki strzeże sam xPiotr:

1. należy wysłać do xPiotra prośbę o możliwość udziału w tej społeczności (mail xPiotra za chwilę wysyłam do Zuzki i Joli i od nich możecie go otrzymać lub pisząc do mnie pa priv. :grin: Nie umieszczam maila tu, bo treści forum są otwarte bez zalogowania, więc roboty mail przechwycą, a i teraz juz ma nie mało zajęć z korespondencją...:)))

2. Po wysłaniu maila z prośbą o udział w forum Zatoki, otrzymuje się zwrotnie regulamin z prośbą o jego zaakceptowanie i napisanie kilku zdań o sobie

3. Następnie otrzymuje się zwrotnie link i hasło lub odmowę dostępu

Zatoka jest forum ludzi którzy są słuchaczami Katechizmu Poręcznego xPiotra, myślę, że szczególnie może być dobra dla Waszych odpływających z domu Pociech, np. rozpoczynających studia w W-wie... :-) Są też tam wątki o wychowaniu dzieci, ale wiadomo brakuje takich guru jak tu do objaśnień i sentencji… 

Zgodnie z poniższą sugestią podaję link do audycji ks. Pawlukiewicza :-)

http://www.sielskiefale.pl/?a_id=28&mid=34

pozdrawiam,

Andrzej
Ostatnio zmieniony 04 cze 2008, 20:42 przez aslom, łącznie zmieniany 1 raz.
jola
zorga domowa
Kontakt:

pewnym problemem będzie niestety brak czasu, ale można zacząć od zareklamowania samych audycji ks.Piotra. Wchodząc przez link ci chętni, którzy nabiorą ochoty poproszą na Twój priw o dostęp.

Adres audycji można umieścić także na "duchowym"
Obrazek
zuska_
chochlik domowy
Kontakt:

Post autor: zuska_ »

juz otrzymałam namiar mailowy na ks.Pwlukiewicza .
chetnie sie nim podziele. :mrgreen:
ODPOWIEDZ