o strojach kąpielowych

w co się ubrać, jak dobrze wyglądać, czym umyć głowę, i w czym spłukać;) które kosmetyki są dobre, no i oczywiście jak schudnąć, ewentualnie przybrać kilka kilogramów:)))
Post Reply
jola
zorga domowa

o strojach kąpielowych

Post by jola »

Image
attena
Donna vulcana

Post by attena »

no i się zestresowałam... właśnie planowałam kupno nowego stroju ( nie przepuszczę wygrzewania w cieplicach ;-) ), a teraz chyba zostanę przy starym...
Kasia_b
Domownik

Post by Kasia_b »

Głównie opalam się (nad morzem, żeby nie było ;-) w krótkich spodenkach i koszulce, a na to coś z długim rękawem ;-) A jeszcze wchodzę pod ręcznik lub lekki kocyk ;-) A kąpię się w piance (nałożonej na zwykły strój jednocześciowy, którego i tak nie widać) - bo mi zimno :) I tu trochę się martwię, że po zimie w moją ulubioną piankę nie wejdę!
chwilka
Generalissimus domownikuss

Post by chwilka »

Zawsze maiałam problem z kąpielą w Bałtyku. Teraz już wiem, nie brałam ze sobą nad morze pianki ;-) .
Mama Marysi (1997), Bartka (1999), Mikołaja (2005), Daniela (2007) i Sary (2013)
Kasia_b
Domownik

Post by Kasia_b »

Ty tu oczka nie puszczaj :) Przez lata nie kąpałam się w Bałtyku, brr zimno... I jakieś dwa lata temu moi przyjaciele, z którymi od lat nad morze jeżdżę, widząc to, kupili mi piankę :) Taką bylejaką, ale jednak swoje robi i teraz Bałtyk jest mi nie straszny - ...o ile w piankę wejdę!!!
Post Reply