Leczenie w trzy dni

w co się ubrać, jak dobrze wyglądać, czym umyć głowę, i w czym spłukać;) które kosmetyki są dobre, no i oczywiście jak schudnąć, ewentualnie przybrać kilka kilogramów:)))
Post Reply
Isia
z bukowego domu:)

Leczenie w trzy dni

Post by Isia »

Nieszka
domownik

Re: Leczenie w trzy dni

Post by Nieszka »

Ciekawy artykuł, najbardziej spodobało mi się to, że „Mnóstwo bakterii różnych szczepów, trochę tych dobrych, trochę złych, spotyka się tam, jest miło, ciepło, dużo jedzenia. Zaczynają się przytulać i wtedy...”

Pieszczochy z tych bakterii :532:

Moje doświadczenie chorowania i wyzdrawiania w trzy dni jest następujące:

W minionym tygodniu byłam u lekarza, bo nie byłam w stanie pójść do pracy. Katar miałam taki, że łzawiły mi oczy, bolała mnie głowa i gardło. Pani doktor zbadała mnie i powiedziała mi, że nic mi nie jest, jestem tylko przeziębiona. Nie dała mi żadnego lekarstwa, tylko zwolnienie na dwa dni. Powiedziała, że katar mam i on jakiś czas będzie, a potem poczuję się lepiej. Przez pierwszy dzień mojej choroby nic prawie nie jadłam z powodu ciągłego bólu gardła, piłam tylko herbatę z cytryna i miodem. Następnego dnia zjadłam kanapki z czosnkiem i tak po czterech dniach domowej kuracji (zwolnienie miałam na czwartek i piątek, potem sobota i niedziela) prawie zdrowa w poniedziałek poszłam do pracy.

A jeśli chodzi o leżenie w łóżko to nie dla mnie, bardziej by mnie to zmęczyło niż wyleczyło.
Mama trójeczki - dwóch synków i córeczki
Post Reply