Kto napisze 16000 post???
Proszę bez przepychanek...
Moderator: argento1967
a teraz będzie, że tutaj same lizusy;)michał pisze:Chciałem zdementować rodzące sie plotki o rzekomym banowaniu krnąbrnych gadaczy. W trosce o nasze wspólne dobro pragnę podkreślić, że adminki na naszym forum są tolerancyjne i wyrozumiałe dla ludzkich słabostek. Np, jak ktoś nie umie się opanować i drwi ze wszystkiego - nawet z siebie - to te adminki tylko się martwią poziomem takiego użytkownika i jego brakiem nabożnega stosunku dla instytucji niosącej samo dobro jaką jest to forum. Pozwalają też na trzymanie scyzoryków koło klawiatury, choć martwią się, czy aby na pewno są one zamknięte. Pragnę też podkreślić, że aby wyrazić swój szacunek dla nowo przyłączających się użytkowników zrobiłem porządek na biurku i wyrównałem żwir na drodze dojazdowej do domu, a w ramach zadośćuczynienia za swoje wygłupy obiecuję powiększyć parking o kolejne dwa miejsca pod gruszką, na wypadek, gdyby na zlot przyjechały jakieś boty. I jeszcze obiecuję wziąć w końcu udział w jakiejś poważnej dyskusji i nie paplać bez potrzeby![]()
A teraz idę poczytać dzieciom
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika